Campanii Google Ads

Setează-ți campania după obiective

Google Ads este un serviciu indispensabil in prezent pentru orice tip de afacere. Indiferent de platforma pe care ești prezent in mediul online, Google, cel mai des folosit motor de căutare in întreaga lume, te poate ajuta sa atingi potențialul maxim al afacerii tale.

Daca te întrebi cu ce anume iți poate ajuta Google Ads afacerea, ei bine, imaginează-ti doar asta:  Daca produsul pe care îl vinzi apare in prima pagina de rezultate pe Google pentru utilizatorii interesați, iar produsul competitorului apare in paginile 3, 4 sau chiar 5, cine crezi ca are cele mai mari șanse sa vândă acel produs? Tu, desigur.

Tocmai de aceea ai nevoie de servicii Google Ads pentru afacerea ta. In funcție de obiectivele pe care dorești sa le atingi, noi, Puggy Agency, te putem ajuta cu diferite tipuri de campanii.

Google Display

O campanie de Google Display este potrivita pentru afacerea ta daca te-ai întrebat vreodată ”Cum pot sa generez mai multe vânzări?” sau ” Cum sa atrag clienți pentru afacerea mea?”

Pe lângă creșterea numărului de clienți sau a vânzărilor, o astfel de campanie poate creste si gradul de cunoaștere pentru o afacere prin extinderea unei acoperiri dincolo de rezultatele căutării: in site-uri sau aplicații.

Google Search

O campanie de tip Google Search este potrivita pentru afacerile care își doresc promovarea unui produs sau serviciu către utilizatorii care caută activ acest tip de servicii/ produse.

Acest tip de campanie se folosește de identificarea potențialilor clienți ai afacerii tale si este o opțiune excelenta pentru generarea de vânzări sau creșterea traficului pe site.

Google Discovery

Daca ești unul din antreprenorii care se întreabă des ”Cum sa îmi fac cunoscuta afacerea?”, nu mai trebuie sa iți faci griji pentru ca ai ajuns in locul potrivit. Te ajutam noi cu o campanie de tipul Google Discovery. Prin intermediul acestei campanii putem sa creștem notorietatea unei afaceri prin prezentarea povestii care sta in spatele acesteia  prin intermediul feed-urilor Google.

Noi, specialiștii de la Puggy Agency ne ocupam de tot: de la identificarea publicului țintă, la crearea materialelor publicitare si urmărirea rezultatelor. Tu doar te bucuri de rezultate.

YouTube Ads

Pe lângă promovările directe pe Google, un alt tip de promovare este cea video, pe Youtube. Aceasta este potrivita pentru afacerea ta indiferent ca dorești sa crești notorietatea afacerii tale, sa generezi conversii sau sa convingi utilizatorii sa cumpere de pe site-ul tău.

Noi suntem gata. Tu ești? Adu-ți afacerea la adevăratul potențial

Daca ai dezvoltat o noua aplicație si dorești ca aceasta sa fie folosita de cat mai mulți utilizatori, noi, specialiștii de la Puggy Agency te putem ajuta cu setarea unei campanii special concepute pentru te ajuta sa găsești noi utilizatori ai aplicației si sa crești vânzările prin intermediul acesteia.

Daca obiectivul tău este sa crești notorietatea afacerii tale sau sa generezi trafic si lead-uri care sa crească vânzările, ai ajuns in locul potrivit.

Indiferent de obiectivele pe care le ai pentru afacerea ta, noi, specialiștii de la Puggy Agency te ajutam sa le îndeplinești in cel mai scurt timp, prin intermediul unor metode testate care asigura succesul afacerii tale in mediul online!