Deja nu mai e un secret pentru nimeni faptul ca o afacere care nu este prezenta pe Social Media, practic nu exista. Cum Social Media a devenit un mediu oportun de care profita o multitudine de afaceri, ca sa te diferențiezi de competiție, trebuie sa ai o strategie bine pusa la punct. Aici intervenim noi, specialiștii de la Puggy Agency.

Platformele de social media sunt locurile in care brandurile comunică și se împrietenesc cu audiența pentru a inspira totodată încredere și transparență. Activitatea zilnică în social media este necesară pentru a construi o legătură strânsă cu persoanele care urmăresc și îndrăgesc brandul, dar și pentru a forma legături noi cu persoane care înainte de a avea încredere să cumpere un produs sau să apeleze la un serviciu, intră pe internet și se informează. Practic, în ziua de astăzi, profilele de social media sunt o parte foarte importantă atât pentru imaginea unei persoane, cât și a unui brand.

In primul rând, evaluam situația curenta si stabilim obiectivele pe care dorim sa le atingem într-o anumita perioada de timp. Apoi, in funcție de publicul țintă al afacerii tale alegem canalele media potrivite pentru a ne asigura ca afacerea ta ajunge la utilizatorii potriviți.

In momentul in care toate acestea sunt stabilite, începem sa punem la punct strategia Social Media pentru afacere: realizam conținut care sa reflecte cat mai bine imaginea afacerii tale, stabilim frecventa postărilor, elaboram texte care vând, evaluam periodic progresul si adaptam strategia in funcție de mediu.