Strategie Social Media & Copywriting

Fii prezent.

Deja nu mai e un secret pentru nimeni faptul ca o afacere care nu este prezenta pe Social Media, practic nu exista. Cum Social Media a devenit un mediu oportun de care profita o multitudine de afaceri, ca sa te diferențiezi de competiție, trebuie sa ai o strategie bine pusa la punct. Aici intervenim noi, specialiștii de la Puggy Agency.

Platformele de social media sunt locurile in care brandurile comunică și se împrietenesc cu audiența pentru a inspira totodată încredere și transparență. Activitatea zilnică în social media este necesară pentru a construi o legătură strânsă cu persoanele care urmăresc și îndrăgesc brandul, dar și pentru a forma legături noi cu persoane care înainte de a avea încredere să cumpere un produs sau să apeleze la un serviciu, intră pe internet și se informează. Practic, în ziua de astăzi, profilele de social media sunt o parte foarte importantă atât pentru imaginea unei persoane, cât și a unui brand.

Ce putem să facem pentru afacerea ta prin intermediul Social Media?

In primul rând, evaluam situația curenta si stabilim obiectivele pe care dorim sa le atingem într-o anumita perioada de timp. Apoi, in funcție de publicul țintă al afacerii tale alegem canalele media potrivite pentru a ne asigura ca afacerea ta ajunge la utilizatorii potriviți.

In momentul in care toate acestea sunt stabilite, începem sa punem la punct strategia Social Media pentru afacere: realizam conținut care sa reflecte cat mai bine imaginea afacerii tale, stabilim frecventa postărilor, elaboram texte care vând, evaluam periodic progresul si adaptam strategia in funcție de mediu.

Care sunt beneficiile?

  • Cresterea notorietății afacerii si a loialității clienților deja existenți.
  • Cresterea numărului de oportunități prin identificarea constanta a potențialilor clienți.
  • Cresterea ratei de conversie. Mai exact, urmăritorii tai o sa devina clienți in scurt timp.